ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με courier. Η παράδοση εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών (εκτός και αν αναγράφεται διαφορετικά στην σελίδα των προϊόντων) , από την ημερομηνία της παραγγελίας, στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ 

Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover

Εάν το επιθυμείτε μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με πιστωτική κάρτα. Σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία θα τύχει επεξεργασίας, αλλά θα ολοκληρωθεί με αποστολή, εφόσον εμφανιστεί η υποβολή της ηλεκτρονικής συναλλαγής.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Εάν το επιθυμείτε μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον τραπεζικό λογαριασμό του vogiatzerioro.gr. Σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία σας θα τύχει επεξεργασίας, αλλά θα ολοκληρωθεί με αποστολή, εφόσον εμφανιστεί η κατάθεση σας (συνήθως μετά από 2-3 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως και με την τράπεζα). Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει την κατάθεσή σας εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρώνεται. Στην αιτιολογία της κατάθεσης παρακαλείσθε να δίνετε το ονοματεπώνυμό σας ή τον αριθμό της παραγγελίας σας. Ο τραπεζικός λογαριασμός, όπου μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας είναι:

Δικαιούχος: ΒΟΓΙΑΤΖΕΡΗ ΚΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡΗ ΕΙΡΗΝΗ

IBAN Εθνικής Τράπεζας: GR15 0110 4730 0000 4737 6292 737

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ)

Ο πελάτης πληρώνει την ταχυμεταφορική εταιρεία, η οποία ενεργεί κατ’ εντολή του vogiatzerioro.gr, με την παράδοση του προϊόντος στο τόπο που έχει υποδείξει ο πελάτης ή την παραλαβή του προϊόντος από το χώρο της ταχυμεταφορικής εταιρίας. Στην περίπτωση της αντικαταβολής το συνολικό ποσό της παραγγελίας δε μπορεί να υπερβεί τα 500€.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αντικαταβολή: Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,00€, και είναι σταθερό για όλες τις παραγγελίες.

Μεταφορικά: Σας παρέχουμε για όλες τις παραγγελίες Δωρεάν Μεταφορικά.